Leuke dingen doen met DIO

Hieronder komt een opsomming van alle activiteiten die binnen onze club plaatsvinden.

September 2020

 

 


GROTE CLUBACTIE GROTE CLUBACTIE - zaterdag 31 oktober 2020

GROTE CLUBACTIE !!!! Z&PC DIO doet mee aan de Grote Clubactie 2020! Helpt u mee aan een mooie opbrengst voor onze club? Hiermee organiseren we sportieve en gezellige activiteiten voor de leden en vrijwilligers.

 

 

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in het instructiefilmpje, zie de website van de grote clubactie.

 

Dit is onze algemene link om loten te verkopen:

https://clubactie.nl/lot/zwem--en-waterpoloclub-dio/270370

 

Extra inkomsten hard nodig !

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Waterpoloers gezocht! Waterpoloers gezocht! - woensdag 16 september 2020

Ben jij tussen de 9 en 14 jaar? En vind je een balspel en zwemmen leuk? Dan zal ook jij waterpolo keigaaf vinden! Waterpolo is een teamsport. Samen spelen daar gaat het om. Samen proberen om meer doelpunten te maken dan de tegenstander. Waterpolo is een sport voor jong en oud.

We kunnen bij onze jeugdteams nog een paar enthousiaste waterratten gebruiken! Lijkt het je wat? Dan kun je gewoon een paar weken op proef meedraaien.

Je kunt elke woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur in zwembad 'De Banakker' instappen en op zondagmorgen van 09:00 tot 10:00 uur.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Johan Meeusen of klik hier voor meer informatie.

Scholen waterpolotoernooi Scholen waterpolotoernooi - zaterdag 09 mei 2020

Op zaterdag 4 mei 2019 organiseert Z&PC DIO weer het waterpolotoernooi voor basisscholen. Alle scholen uit Etten-Leur zijn uitgenodigd om mee te doen in zwembad De Banakker.

Hoe gaat het toernooi?
In de Banakker spelen de groepen 6,7&8 tegen elkaar. Jongens en meisjes spelen in gemengde teams tegen andere teams. Ook als kinderen nog nooit waterpolo hebben gespeeld, kunnen ze prima mee doen. Wel moeten ze hun zwemdiploma A hebben.

Wat moet je kunnen?
Je hebt alleen een A-diploma nodig. Z&PC DIO zorgt voor een coach. Je coach legt je alles uit, dus je hoeft niets van waterpolo te weten.

Hoe geef je je op?
Je kunt je rechtstreeks aanmelden bij Z&PC DIO door te mailen naar scholentoernooi@dioweb.nl

Wat kost het?
GRATIS. Hiervoor krijg je een fantastische sportieve middag, toegang tot het zwembad, drinken en een herinneringscertificaat. Voor de winnende teams zijn er leuke prijzen!

Wat zijn de begin- en eindtijden?
Het toernooi begint om (nog niet bekend) uur en de eindtijd hangt af van het aantal teams dat deelneemt. We verwachten rond (nog niet bekend) klaar te zijn met het toernooi. Neem daarom wel wat te eten mee voor tussen de wedstrijden!

Mag je supporters meenemen?
Natuurlijk! Voor hen is er koffie te koop aan het bad en de kantine is open.

Wat als ik het leuk vind en ook eens een echte waterpolotraining wil proberen?
Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen met de jeugdtraining. Dat kan op woensdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur en op zondagmorgen van 09:00 tot 10:00 uur.

Vragen?
Alle vragen kun je stellen aan Johan Meeusen (voorzittertcp@gmail.com) of mailen naar scholentoernooi@dioweb.nl

50 jarig jubileum 50 jarig jubileum - zaterdag 23 juni 2018

23 juni 2018 voor leden t/m 15 jaar. Hierbij de uitnodiging en programma van deze dag.

30 juni 2018 voor vrijwilligers, leden en oud leden. Hierbij de uitnodiging en programma van deze dag.

Jumbo-Clubkas Jumbo-Clubkas - dinsdag 15 mei 2018

Beste zwemmers en waterpoloers,

Z&PC DIO doet mee aan de 'Spek de kas van de club' actie van de Jumbo aan de Kerkwerve en de Geerkade.

 

Hoe werk de actie?

Doe je boodschappen bij de Jumbo? In de periode van 28 maart tot en met 15 mei 2018 krijg je voor iedere 10 euro aan boodschappen een waardepunt. Dit waardepunt kun je in de winkel of via Facebook doneren aan een vereniging naar keuze.

Aan het einde van de actie ontvangt iedere deelnemende vereniging een sponsorbedrag afhankelijk van het aantal waardepunten dat aan de vereniging is gedoneerd. Dus hoe meer waardepunten, hoe hoger het sponsorbedrag! 

 

Doe ook mee!

We hopen een mooi bedrag op te kunnen halen voor de vervanging van materialen en het organiseren van activiteiten voor de zwemmers en waterpoloers. Alvast bedankt voor de waardepunten en geef de tip door om te stemmen op Z&PC DIO!

Met vriendelijke groeten,

Z&PC DIO - Activiteitencommissie

 

Bekijk hier de actievoorwaarden

 

Update:

Bij de clubkas actie van Jumbo, hebben we een totaalbedrag van ??? euro bij elkaar weten te krijgen. Dit bedrag kunnen we als vereniging goed gebruiken voor de nieuwe clubkleding en diverse activiteiten. Iedereen die voor ons heeft gespaard, willen we bedanken!

Actuele informatie

DIO durf jij het aan?

Agenda

  1. 31-10-20 GROTE CLUBACTIE
Lidmaatschap
loading