Trimzwemmen

Voor volwassenen die graag zwemmen, maar niet actief aan een wedstrijdsport willen deelnemen is trimzwemmen een ideale mogelijkheid. Onder begeleiding van trainster Sascha Voermans zijn er iedere woensdag twee trainingsuren voor twee groepen. Het niveau varieert van een aardig tempo tot wedstrijdsnelheid.

Trimgroep 1
Trimgroep 1 traint op woensdag van 20.00 uur tot 21.00 uur.
Deze groep zwemt gemiddeld 40 tot 60 banen. Er wordt borstcrawl, rugcrawl maar vooral veel schoolslag gezwommen. Je gaat op de baan zwemmen die bij jou past, je mag hierin ook schuiven. Indien je conditie zo verbeterd is en je belangstelling hebt kun je overstappen naar trimgroep 2.

Trimgroep 2
Trimgroep 2 traint op woensdag van 21.00 uur tot 22.00 uur.
Deze groep zwemt gemiddeld 60 tot 90 banen. Alle slagen komen aan de orde: schoolslag, borst-, rugcrawl, samengestelde rugslag en vlienderslag. De lessen lopen uiteen van bannenzwemmen in verschillende snelheden tot oefeningen met verschillende materialen. Met deze gevarieerde trainingen werk je op je eigen niveau actief aan je conditie. 

Masterzwemmen 

Vind je het leuk om aan een wedstrijd deel te nemen? Dan kan bij de masterwedstrijden, die een paar keer per jaar worden georganiseerd.   

Interesse?
Meld je aan voor een proefles of stel je vragen via info@dioweb.nl

Actuele informatie

DIO durf jij het aan?

Agenda

  1. 31-10-20 GROTE CLUBACTIE
Lidmaatschap
loading