Locatie: Z&PC DIOkruimelpadSponsoren 

Sponsoren

Beste geïnteresseerde, sporter, relatie,

De Etten-Leurse zwem- en waterpolovereniging Z&PC DIO is een leuke vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De vereniging heeft ongeveer 250 leden verdeeld over drie disciplines; Wedstrijdzwemmen, Trimzwemmen en Waterpolo. Het zwembad ‘De Banakker’ is de thuisbasis van Z&PC DIO.

Al ruim 40 jaar staat Z&PC DIO midden in de samenleving van Etten-Leur. Veelvuldig zijn de leden van DIO aan te treffen op regionale en landelijke wedstrijden en toernooien, en vaak met succes! Naast deze sportieve prestaties, presteert Z&PC DIO ook op sociaal en recreatief gebied. Of je nu jong of oud bent, fanatiek of recreatief bij Z&PC DIO kun je altijd terecht.

Om onze sportieve en sociale ambities waar te kunnen blijven maken, is Z&PC DIO op zoek naar mensen en bedrijven die onze vereniging financieel willen ondersteunen. Mensen en bedrijven die de leden een warm hart toedragen en die een bijdrage willen leveren aan het plezier en de ontwikkeling van jeugdige spelers.

Als u financiële steun levert verkrijgt u tegelijkertijd naamsbekendheid binnen de regio Etten-Leur en verder; onze zwem- en waterpoloteams nemen deel aan wedstrijden in Noord-Brabant en onze toppers gaan het hele land door. Daarnaast kan het niveau van de teams door uw financiële steun enkel stijgen.

Met uw sponsoring kunnen wij het niveau van de teams laten stijgen en draagt u bij aan het verwezenlijken van allerlei activiteiten voor zowel jong als oud. U kunt hierbij denken aan het jeugdkamp voor de jongste leden en de “Sinterklaasletter” voor alle leden. Z&PC DIO is een bruisende vereniging die gezelligheid met prestatie combineert. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om langs te komen bij een zwem- of waterpolowedstrijd in ‘De Banakker’ en deel uit te maken van de gezelligheid rondom de sportieve prestatie van onze leden.

Wilt u samen met ons toewerken naar een topprestatie voor de leden van Z&PC DIO? Neem dan contact met ons op via info@dioweb.nl. Alvast vriendelijk bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

Bestuur en de sponsorcommissie van Z&PC DIO

 

Zie: Sponsorpakketen

Actuele informatie

Waterpolo een spetterende sport
voor jongens en
meisjes!

Agenda

  1. 31-10-20 GROTE CLUBACTIE
Lidmaatschap
loading