Sponsorpakketten van DIO

Sponsorpakketten

Gedurende het sportieve seizoen bieden wij u diverse mogelijkheden om uw bedrijf te profileren tijdens de zwem- en waterpolowedstrijden, in het zwembad ‘De Banakker’ of op de website van Z&PC DIO www.dioweb.nl.

Onderstaande sponsorpakketten zijn secuur samengesteld zodat voor iedere doelstelling en ieder budget een passend aanbod bestaat. Hebt u vragen betreffende de sponsorpakketten of heeft u liever persoonlijke toelichting bij deze pakketten, neemt u dan gerust contact met ons op via info@dioweb.nl. We staan u graag te woord! 

We hebben de sponsorpakketten als volgt ingedeeld:

 

Brons           € 25

 

Drie maal per jaar wordt aan de leden een nieuwsbrief verstuurd, waarin zij op de hoogte worden gehouden van zwem, trim en waterpolo nieuws, activiteiten en actuele ontwikkelingen. Middels sponsorpakket Brons wordt u de mogelijkheid geboden met logo (en bedrijfsnaam) te worden vermeld in de nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt eveneens op de website van Z&PC DIO www.dioweb.nl geplaatst.

 

 

Zilver            € 50

 

In aanvulling op de mogelijkheden van sponsorpakket Brons, wordt voor sponsorpakket Zilver uw bedrijfslogo vermeld in een van de vlakken op de sponsorpagina van website www.dioweb.nl. De sponsorpagina op de website van Z&PC DIO ziet er als volgt uit: http://dioweb.nl/nl/dio/sponsoren/8/sponsoren_van_dio.html

 

 

Goud            € 100

 

Bovenop de mogelijkheden van sponsorpakket Zilver, biedt sponsorpakket Goud u de mogelijkheid om op de homepage van website www.dioweb.nl met uw logo als sponsor in beeld te komen.

 

Het veld is ten allen tijde zichtbaar, waar u zich ook op de website www.dioweb.nl bevindt en toont iedere vijf seconden een andere sponsor van Z&PC DIO.

 

Platinum       € 250

 

Gedurende de zwem- en waterpolowedstrijden is het mogelijk om een zeil met uw bedrijfslogo op te hangen. Tijdens de waterpolowedstrijden die in ‘De Banakker’ worden gespeeld, zal het zeil aan de netten worden opgehangen achter het goal en goed zichtbaar zijn voor het publiek en de spelers. Tijdens de zwemwedstrijden worden de zeilen bevestigd aan de overzijde, in het zicht van het publiek.

 

Het spandoek heeft een afmeting van 300 cm bij 90 cm en is éénzijdig full color bedrukt. Is gemaakt van PVC omzoomd en ringen om de 30 cm. De spandoeken zijn geschikt voor buitengebruik.

 

Bent u geïnteresseerd in een zeil, maar deelt u liever de kosten met een ander bedrijf? In overleg met de sponsorcommissie is het mogelijk om een spandoek te delen samen met andere bedrijven, zo kunnen we bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op een derde van het spandoek laten bedrukken. Wees er snel bij want er zijn maar twee spandoeken beschikbaar.

 

De kosten zijn inclusief de productiekosten van het reclamezeil. Na aanlevering van het logo draagt de sponsorcommissie zorg voor de productie.

 

Diamant        € 300

 

In het zwembad ‘De Banakker’ is het mogelijk tijdens activiteiten van Z&PC DIO om, reclameborden met uw bedrijfslogo op de muur te bevestigen.

 

De borden zullen goed zichtbaar worden bevestigd in de lengte van het bad. Het reclamebord heeft een afmeting van 100 cm bij 60 cm. Het reclamebord is gemaakt van een Trespa plaat en is éénzijdig full color bedrukt.

 

De kosten zijn inclusief de productiekosten van het reclamebord. Na aanlevering van het logo draagt de sponsorcommissie zorg voor de productie.

 

 

De “DIO Club van 100”

 

Zwemverenigingen hebben veelal te maken met erg hoge kosten zoals zwembadhuur. Als gevolg daarvan blijf vaak weinig financiële ruimte over voor het organiseren van gezellige sportieve activiteiten. Daarom ‘De DIO club van 100’!

 

Als lid van ‘De DIO club van 100’ ondersteunt u de vereniging middels een (liefst jaarlijkse) donatie van € 50. Door deze bijdrage is Z&PC DIO in staat meer geld in de verschillende commissies en leuke activiteiten. Door lid te worden van ‘De DIO club van 100’ vergroot u dus voor ieder lid het zwemplezier!

 

Uiteraard levert Z&PC DIO een tegenprestatie aan u:

- Een vermelding van alle "De DIO club van 100"- leden de website

- Een uitnodiging voor de jaarlijkse clubavond.

- Vermelding in programmaboekjes, uitnodigingen etc. van evenementen die met

club van 100-geld mogelijk zijn gemaakt.

 

"De DIO Club van 100" is voor iedereen toegankelijk. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom!

 

 

Een sponsorpakket “op maat”

 

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid een sponsorpakket op maat te regelen. Wilt u bijvoorbeeld de (bad)kleding van een zwem- of waterpoloteam sponsoren, de caps van de waterpolo of de badkleding van een zwemteam...

 

Indien u interesse heeft in deze sponsoring “op maat”, bespreken wij graag met u de mogelijkheden!

Actuele informatie

DIO durf jij het aan?

Agenda

Lidmaatschap
loading