Zwemmen met verzorging op donderdagochtend

26 november 2020
banakker

Onder de vlag van het Lokaal Sportakkoord is met Sportfondsen, Curio (opleiding Zorg en Welzijn) en Etten-Leur Actief een mooi initiatief opgepakt. Door een samenwerking is het mogelijk dat meer ouderen met een beperking kunnen gaan zwemmen in De Banakker. Studenten van de opleiding verzorging helpen de ouderen met het aan- en uitkleden en gaan mee het water in om de ouderen te begeleiden. Op deze manier doen zij praktijkervaring op en is het voor veel meer ouderen met een beperking mogelijk om te (gaan) zwemmen.

De lessen zijn op donderdag, op de even weken, tussen 10.15 en 11.00 uur. Bij voldoende belangstelling kan een tweede groep gestart worden van 11.00 tot 11.45 uur. Kosten per les zijn € 10,00. Ken je iemand die graag zou zwemmen maar dat niet kan zonder begeleiding? Neem dan contact op met Marian Roest. Zij is bereikbaar via m.roest@avoord.nl of telefoonnummer 06-51413389.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502