Wedstrijdzwemmen

Houd jij van het water? Wil jij sneller zwemmen dan je vrienden, je zwemtechniek en uithoudingsvermogen verbeteren of gewoon lekker bewegen?

Z&PC DIO
WEDSTRIJDZWEMMEN

Houd jij van het water? Wil jij sneller zwemmen dan je vrienden, je zwemtechniek en uithoudingsvermogen verbeteren of gewoon lekker bewegen?

Dan is wedstrijdzwemmen wel iets voor jou! Z&PC DIO is een ervaren zwemvereniging die al ruim 50 jaar trainingen geeft aan zwemmers uit regio Etten-Leur. Onze trainingen zijn voor jong en oud en verbeteren de zwemtechniek op een gezellige en uitdagende manier. Ook buiten de trainingen om leer je elkaar hier kennen, voornamelijk bij wedstrijden en teamuitjes.

Z&PC DIO heeft twee zwemgroepen die wekelijks hun trainingen zwemmen in zwembad de Banakker in Etten-Leur. Bijna ieder weekend staan er zwemmers van onze vereniging op het startblok van een regionale, landelijke of zelfs internationale wedstrijd.

WAT LEER JE BIJ?WEDSTRIJD ZWEMMEN

https://dioweb.nl/wp-content/uploads/2021/02/Techniek.png

TECHNIEK

Van onze trainers leer je alle technische aspecten van de 4 verschillende zwemslagen, het starten en de keerpunten.

https://dioweb.nl/wp-content/uploads/2021/02/Conditie.png

CONDITIE

Bij wedstrijdzwemmen is het erg belangrijk dat er voldoende conditie is om alle afstanden goed te kunnen volbrengen.

https://dioweb.nl/wp-content/uploads/2021/02/Teamwork.png

TEAMWORK

Je komt een aantal keer per week samen om samen te trainen en tijdens de wedstrijden worden regelmatig estafettes gezwommen.

https://dioweb.nl/wp-content/uploads/2021/02/wedstrijd-ervaring.png

WEDSTRIJDERVARING

Je doet ervaring op om deel te nemen aan echte wedstrijden. Op regionaal, nationaal of internationaal niveau.

LEER MEEROVER Z&PC DIO

De Etten-Leurse Zwem- en waterpolovereniging Z&PC DIO is een leuke vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

De vereniging kent ongeveer 170 leden verdeeld over drie disciplines; Zwemmen, Trimmen en Waterpolo. Of je nu jong of oud bent, fanatiek of recreatief… bij Z & PC DIO is er altijd een groep waar jij terecht kunt!

Ben je nog geen lid? Kom dan snel een keertje meetrainen en ervaar waarom al onze leden zo enthousiast zijn over Z & PC DIO!

OXYGEN CLUBOUR COACHES

Oxygen team has a proven track record of success in teaching and training swimmers.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502