Trimzwemmen

Op een recreatieve, gezonde en ook een afwisselende manier werken aan je zwemtechniek en conditie.

Z&PC DIO
TRIMZWEMMEN

Op een recreatieve, gezonde en ook een afwisselende manier werken aan je zwemtechniek en conditie.

Voor volwassenen die graag zwemmen, maar niet actief aan een wedstrijdsport willen deelnemen is trimzwemmen een ideale mogelijkheid. Onder begeleiding van een trainster zijn er iedere woensdag twee trainingsuren voor twee groepen in zwembad De Banakker. Het niveau varieert van een aardig tempo tot wedstrijdsnelheid.

Trimgroep 1
Deze groep zwemt gemiddeld 40 tot 60 banen. Er wordt borstcrawl, rugcrawl maar vooral veel schoolslag gezommen. Je zwemt op de baan die bij jou past. Indien je conditie zo verbeterd is en je belangstelling hebt kun je overstappen naar groep 2.

Trimgroep 2
Deze groep zwemt gemiddeld 60 tot 90 banen. Alle slagen komen aan bod: schoolslag, borstcrawl, rugcraw en vlinderslag. De trainingen lopen uiteen van banenzwemmen in verschillende snelheden tot oefeningen met verschillende materialen. Met deze gevarieerde trainingen werk je op je eigen niveau actief aan je conditie.

Het trainingsuur van trimgroep 2 is ook geschikt voor iedereen die naar een triathlon of andere open water wedstrijd toe werkt en met een betere techniek van de borstcrawl een snellere tijd of langere afstand wil bereiken.

Masterzwemmen
Vind je het leuk om aan een wedstrijd deel te nemen? Dat kan bij de masterwedstrijden, die een paar keer per jaar worden georganiseerd.

Nieuwsgierig of trimzwemmen iets voor jou is? Meld je aan voor een proefles!

TRIMZWEMMENWEEK ROOSTER

TRIMGROEP 1
BANAKKER
WOENSDAG
20:00 - 21:00

*Let op trainingstijden kunnen afwijken op feestdagen

TRIMGROEP 2
BANAKKER
WOENSDAG
21:00 - 22:00

*Let op trainingstijden kunnen afwijken op feestdagen

WAT LEER JE BIJ?TRIMZWEMMEN

RECREATIEF

Zwemmen onder begeleiding van een train(st)er zonder wedstrijden

CONDITIE

Met gevarieerde trainingen en op eigen niveau aan je conditie werken.

GEZOND

Op een afwisselende manier en in ontspannen sfeer bezig zijn met de zwemsport.

LEER MEEROVER Z&PC DIO

Bij de Etten-Leurse Zwem- en waterpolovereniging Z & PC DIO kan jong en oud terecht voor zijn/haar sportieve ambities in een gezellige sfeer.

Bij Z&PC DIO gaan sportieve ambities en gezelligheid hand in hand. De vereniging kent ongeveer 170 leden verdeeld over drie disciplines: wedstrijdzwemmen, trimzwemmen en waterpolo. Of je fanatiek of recreatief bent, individueel of in teamverband wilt sporten, bij Z & PC DIO is er altijd een groep waar jij terecht kunt!

Ben je nog geen lid? Kom dan snel een keertje meetrainen en ervaar waarom al onze leden zo enthousiast zijn over Z & PC DIO!

OXYGEN CLUBOUR COACHES

Oxygen team has a proven track record of success in teaching and training swimmers.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloƫrs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502