Waterpolo

Z&PC DIO biedt waterpolo aan voor jong en oud, jongens en meisjes, in competitieverband maar ook recreatief.
https://dioweb.nl/wp-content/uploads/2021/02/mikasa-shadow.png

Z&PC DIO
WATERPOLO

Waterpolo een spetterende teamsport voor jong en oud!

Z&PC DIO biedt waterpolo aan voor jong en oud, jongens en meisjes, in competitieverband maar ook recreatief.

Waterpolo is een spectaculaire teamsport waarbij je samen met je teamgenoten zo vaak mogelijk probeert te scoren. Naast een goede zwemconditie is het bij waterpolo belangrijk dan je een goede baltechniek hebt. Tijdens de trainingen zullen de trainers jou de diverse aspecten en tactieken van het spel leren.

De enige vereiste om waterpolo te beoefenen bij Z&PC DIO zijn een leeftijd van 6 jaar en minimaal A zwemdiploma. Ben je 6 jaar of ouder en heb je een A zwemdiploma? Dan is het mogelijk om met waterpolo kennis te maken bij Z&PC DIO!

Ben jij een echte waterrat en teamplayer, aarzel dan niet en vraag dan meteen een proefles aan bij Z&PC DIO.

Neem voor meer informatie contact op met de waterpolo commissie van Z&PC DIO:
waterpolo@dioweb.nl

WAT LEER JE BIJ?WATERPOLO TRAINING

https://dioweb.nl/wp-content/uploads/2021/05/Conditie-scaled.jpg

CONDITIE

Waterpolo is een snelle en dynamische sport. Hierdoor is het van belang dat waterpoloërs een uitstekende conditie hebben. Tijdens de trainingen wordt naast tactiek en balvaardigheid ook aandacht besteed aan de conditie.

https://dioweb.nl/wp-content/uploads/2023/09/Balvaardigheid.png

BALVAARDIGHEID

Naast een goede zwemconditie moeten waterpoloërs beschikken over een uitstekende baltechniek. Tijdens de trainingen leer je hoe je een bal vangt en gooit en natuurlijk hoe je het beste een doelpunt kunt scoren.

https://dioweb.nl/wp-content/uploads/2023/09/Dio-Heren-1.jpg

TEAMWORK

Waterpolo is een echte teamsport. Je valt met z’n allen aan en je verdedigt met z’n allen. Samen train je elke week om tijdens de wedstrijden met het team het hoogst haalbare te bereiken.

https://dioweb.nl/wp-content/uploads/2023/09/Tactiek.png

TACTIEK

Naast de individuele kwaliteiten is de tactiek een belangrijk aspect van waterpolo. Met wel doordachte spelpatronen en tactieken probeer je samen met je team de tegenstander elke wedstrijd te slim af te zijn.

LEER MEEROVER Z&PC DIO

De Etten-Leurse Zwem- en waterpolovereniging Z&PC DIO is een leuke vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

De vereniging kent een kleine 300 leden verdeeld over drie disciplines; Zwemmen, Trimmen en Waterpolo. Of je nu jong of oud bent, fanatiek of recreatief… bij Z & PC DIO is er altijd een groep waar jij terecht kunt!

Ben je nog geen lid? Kom dan snel een keertje meetrainen en ervaar waarom al onze leden zo enthousiast zijn over Z & PC DIO!

OXYGEN CLUBOUR COACHES

Oxygen team has a proven track record of success in teaching and training swimmers.
Waterpolo speler

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502