5 km op het droge

18 februari 2021
IMG-20210123-WA0000
5 km op het droge (1)
5 km op het droge (2)
5 km op het droge (4)

Zwemmers en Waterpoloërs van de Etten-Leurse vereniging DIO staan letterlijk en figuurlijk droog. Vanaf december is het zwembad gesloten en kan er dus niet getraind worden in het water. Voor degene die toch fit willen blijven werd er een activiteit georganiseerd ‘5km op het droge met Z&PC DIO’. Er kon gekozen worden om deze 5km te wandelen, hard te lopen of met een speurtocht af te leggen. Alle leden werden online uitgenodigd om deel te nemen aan deze activiteit. De start en de finish waren voor de deur van Zwembad de Banakker.

Een aantal leden deelden hun prestaties en leuke foto’s met onze activiteitencommissie. Jelle en Roy waren degene die het snelste de 5km wisten te lopen. De andere waterpoloërs; Mathieu en Arno waren zo fanatiek dat ze het rondje 2 keer hebben gelopen. Ook de jeugd was vertegenwoordigd; Thijmen Voeten volbracht 5km. Susanne wist een hele mooie tijd en foto in te leveren bij de activiteitencommissie. Martino deed het ‘DIO rondje’ in zijn training. Ingrid stond al vroeg te popelen om deel te nemen aan deze 5km, zij zette een nette tijd op de klokken. Anca was vanuit de Trim vertegenwoordigd en volbracht de route door Etten-Leur. Ook vanaf grote afstand werd er mee gedaan; Mathijs deed de 5km in Dubai. Al met al een geslaagde activiteit!

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502