Ouders doen mee met waterpolotraining

17 juli 2022
Vanochtend waren alle ouders, broertjes & zusjes uitgenodigd om te komen meetrainen tijdens de waterpolotraining. De trainers hadden hiervoor een speciaal programma gemaakt, bestaande uit kleine oefeningen die ook terugkomen tijdens reguliere trainingen. Op deze manier konden zij ervaren wat hun kinderen elke week in het water presteren.
Deze leuke training werd vervolgens afgesloten met een waterpolowedstrijd, waarbij de ouders het opnamen tegen hun kinderen. En tot verbazing van de kinderen (en ook de ouders zelf), wonnen de ouders dit spannend duel!
Komende woensdag 20 juli is de laatste training. Vanaf week 36 starten de reguliere trainingen weer, met op woensdag 7 september de eerste training na de zomerstop.
Alle trainers en coaches wensen iedereen een fijne zomervakantie!

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloƫrs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502