DIO-waterpoloteam in actie to Fight Cancer

30 juni 2024

BREDA – Zondag 23 juni kwam Z&PC DIO in actie voor Move to Fight Cancer in Breda. Een team gemotiveerde spelers zette zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek.
Door Richard de Graaf

Move to Fight Cancer Breda is een actie om geld op te halen voor kankeronderzoek via sportactiviteiten in de stad. Geld voor kankeronderzoek is heel hard nodig omdat 1 op de 2 mensen in Nederland te maken krijgt met de diagnose kanker.

In de singel van Breda konden diverse waterpoloteams het tegen elkaar opnemen, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het broodnodige kankeronderzoek. Uiteraard werd er vanuit DIO een team samengesteld met als doel minimaal € 1.000 op te halen voor het goede doel.

Het DIO-team, bestaande uit Joris, Parmis, Leon, Sophie, Damian, Dylan, Cato, Jorrit, Amber, Mika en Miguel heeft zich vol overgave ingezet om het gestelde doel te halen. Met succes! Het team heeft maar liefst € 1.060 opgehaald. Een hele mooie prestatie waar onze spelers trots op mogen zijn. Het onderzoek naar kanker is hier in ieder geval weer een stukje verder mee geholpen.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502