DIO Nacht-zwem marathon: Doe jij ook mee?

19 september 2024

Zwem en Waterpolo Club DIO organiseert een Nacht zwemmarathon in zwembad De Banakker van Zaterdag op Zondag, 2 & 3 November in Etten-Leur.

Graag willen wij jullie uitnodigen om met 1 of meerdere teams aan dit zwemfestijn deel te nemen. De aanvang van het evenement is 19.00 uur, de starttijd 20.00 tot de volgende ochtend 08.00 uur.

5 teams per baan gaan deelnemen, elk team bestaande uit minimaal 6 tot maximaal 8 leden. Het evenement wordt in estafettevorm gezwommen, wat betekent dat er altijd één zwemmer per team in de baan is, met in totaal vijf zwemmers tegelijk actief per baan. Elk team moet wel een banen teller beschikbaar stellen, dit kan een zwemmer zijn om de gezwommen banen bij te houden.

Het inschrijfgeld bedraagt 27.50 Euro per persoon inclusief entertainment, 2 consumpties en ontbijt. Parkeren is gratis en uiteraard is de bar open om verdere consumpties te kopen.

Gedurende de nacht worden diverse entertainment en activiteiten georganiseerd.

Deze nachtelijke zwemmarathon is een geweldige kans om samen met je team sportieve prestaties neer te zetten en een onvergetelijke ervaring te beleven. Of je nu een fanatieke zwemmer bent of gewoon houdt van een leuke uitdaging met vrienden, dit evenement is voor iedereen geschikt.

Digitale aanmeldingen kunnen gedaan worden door direct hieronder op de link te klikken:

Inschrijfformulier teams

Voor verdere vragen of als je de inschrijvingslink per email wil ontvangen stuur dan een email naar zwemmarathon@dioweb.nl

 

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502