Waterpolocompetitie van start met 5 DIO-teams!

29 september 2024

Dit seizoen speelt DIO niet met vier, maar met vijf teams in de waterpolocompetitie: twee jeugd- en drie herenteams! Vorig weekend (21 september) gaf DIO GO16-1 (jeugd onder 16 jaar) het startsein met een leuke wedstrijd tegen Waterpolo West-Brabant.

Zaterdag 28 september stonden de eerste thuiswedstrijden in zwembad De Banakker op het programma. Ons nieuwe jeugdteam DIO GO12-1 (jeugd onder 12 jaar) maakte een fantastisch debuut. Onze jongens en meiden overklasten hun tegenstander door alle 4 de partjes te winnen en daarmee de winst naar zich toe te trekken.

Ook de Heren 2 en 3 speelden hun eerste wedstrijd van het seizoen en lieten mooie meeslepende wedstrijden zien waar het publiek luid hoorbaar van zat te genieten. Volgende week komen de Heren 1 in actie om de eerste strijd van het seizoen aan te gaan in het water.

Damesteam
De volgende stap die we willen maken is met een damesteam competitie spelen vanaf september 2025. Hiervoor zijn we nog opzoek naar een aantal dames die dit team willen versterken. Hou je van zwemmen en lijkt het je leuk om met andere dames in een gezellig team waterpolo te gaan spelen? Kom dan een keer gratis proeftrainen in zwembad De Banakker! Voor meer info kun je altijd contact opnemen via waterpolo@dioweb.nl.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloƫrs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502