Z&PC DIO traint door in de zomervakantie

1 september 2020
Z&PC DIO traint door in zomervakantie

De zwemmers, waterpoloërs en trimzwemmers van DIO hebben tijdens de zomervakantie de mogelijkheid gehad om door te trainen. Dit doordat ze veel trainingen hebben moeten missen tijdens het begin van de Corona tijd. Door een fijne samenwerking met Zwembad de Banakker is het gelukt om alle disciplines te laten trainen in de zomervakantie.

Vanaf deze week is het seizoen weer begonnen. Wel met nog een aantal aanpassingen om zo goed mogelijk de Corona regels te hanteren. Bijna elke dag van de week huurt Z&PC DIO het zwembad van Sportfondsen de Banakker voor alle verschillende disciplines van de vereniging.

Wedstrijdzwemmen: individueel sporten maar toch deel uitmaken van een team en niet bang voor water? Dan is wedstrijdzwemmen een goede sport voor jou! Vlinderslag, rugcrawl, schoolslag en borstcrawl komt allemaal aan bod tijdens onze trainingen en wedstrijden. DIO heeft twee zwemgroepen die worden ingedeeld op basis van zwemniveau en leeftijd. Met een A-diploma en een leeftijd van minimaal 5 jaar kun je al bij ons komen zwemmen.

Waterpolo: Als je goed kan zwemmen en een balspel leuk vindt, is waterpolo zeker iets voor jou. Als teamsport leer je samen te spelen en probeer je samen meer doelpunten te maken dan je tegenstander. Een echte teamsport dus! Waterpolo is een sport voor jong en oud. Natuurlijk is het goed om al jong met een sport te beginnen, maar ook als je al wat ouder bent, kun je nog best met waterpolo beginnen.

Trimzwemmen: Ben je boven de 20 en wil je op een gezellige manier werken aan je conditie, maar houd je niet van wedstrijden of waterpolo? Dan is trimzwemmen de ideale discipline voor jou. Onder deskundige begeleiding wordt gewerkt aan jouw conditie en techniek. De trim is verdeeld in twee groepen, waarbij de eerste groep meer recreatief is en de tweede groep serieuzer werkt aan alle slagen en ook meer banen zwemt. Trainen voor triatlonzwemmen en/of zwemevenementen kan ook.

Ben je nieuwsgierig geworden: het is gratis om 2 keer te komen proef trainen bij de verschillende disciplines. Neem een kijkje op onze website: www.dioweb.nl om nog meer informatie te vinden over de trainingstijden en de contactpersonen van de verschillende disciplines. Hopelijk tot snel in zwembad de Banakker.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502