Jeugd Z&PC DIO doet mee aan Aqua Games

29 augustus 2020
Aqua Games DIO.5
Aqua Games DIO.8
Aqua Games DIO.2
Aqua Games DIO.10
Aqua Games DIO.13
Aqua Games DIO.1

Op zaterdag 29 augustus werd er een middag vol leuke en uitdagende spellen in het water georganiseerd voor de jeugd van Zwem en Polo Club DIO. De Kampcommissie en Activiteitencommissie hadden hun handen in elkaar geslagen om een mooi programma in elkaar te zetten. Helaas kon de aansluitende barbecue voor volwassenen niet doorgaan in verband met de corona adviezen.

33  enthousiaste  kinderen  verzamelden  zich  bij zwembad  de  Banakker.  In  6  groepen  gingen  zij  de strijd aan met de zeskamp. Bij elke opdracht konden ze zoveel mogelijk punten verzamelen. Er werd over de lange mat gelopen over het water, pionnen op de kant omgegooid vanuit het water, spullen opgedoken, het snelste van de glijbaan etc. Iedereen deed fanatiek mee. De  winnaar  was:  ‘Het  team  zonder  naam’.  Daarna werd er waterslagbal gespeeld en mochten de kinderen nog vrij spelen.

Van al die waterspellen kregen ze natuurlijk honger en dorst; er werden frietjes gegeten met een snack en ranja gedronken in de kantine van het zwembad.

Het was een hele geslaagde middag mede mogelijk gemaakt door de activiteitencommissie en de kampcommissie. Bedankt!

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502