Zonnige buitentraining voor de jeugd

20 juni 2020
Buitentraining (1)
Buitentraining (2)

Op zaterdag 20 juni konden de jaarlijkse Clubkampioenschappen van Z&PC DIO niet doorgaan. Ook was dit een mooie kans om de succesvolle buitentrainingen af te sluiten. DIO organiseerde zaterdagmiddag 20 juni voor alle zwemmers van Zwem 2 en Waterpolo Jeugd een buitentraining. Wederom waren we Korfbalvereniging Focus erg dankbaar voor het gebruik maken van hun mooie velden. De jeugd van DIO werd door de fanatieke trainers goed aan de slag gezet met allerlei verschillende spelvormen. Van verschillende vormen van tikkertje tot Annamaria Koekoek. De kinderen deden enthousiast mee en dat werd nadien beloond met wat lekkers. Een geslaagde, zonnige middag!

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloƫrs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502