Bootcamp & Barbecue voor Zwem 1

20 juni 2020
Bootcamp en barbecue (1)
Bootcamp en barbecue (3)
Bootcamp en barbecue (4)
Bootcamp en barbecue (5)
Bootcamp en barbecue (2)

Op zaterdag 20 juni werd er voor de zwemmers van Zwem 1 van DIO een bootcamp en barbecue georganiseerd. Op de mooie velden van Korfbalvereniging Focus werd er hard gewerkt door onze zwemmers. De collega van Jolanda Post, Ziggey, verzorgde de bootcamp. Ziggey zorgde met een leuk gevarieerde warming-up, dat iedereen goed warm was voor ze aan het circuit konden beginnen. En dit was niet zomaar een circuit, er waren pittige oefeningen met veel leuke materialen. Elke oefening moest 3×45 seconden gedaan worden voordat er gewisseld werd naar de volgende oefening. Uiteraard was er na deze oefeningen nog een zogenaamd ‘toetje’, waarin we push-ups moesten doen. Gegarandeerde spierpijn voor de zwemmers. Ziggey werd bedankt voor deze onwijs leuke bootcamp en de zwemmers genoten daarna van een barbecue. Een gezellige avond met lekker eten en drinken zorgde voor een geslaagde teambuilding.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502