Jeugd zwemmers Z&PC DIO zwemmen trainingswedstrijd

4 juli 2021
Trainingswedstrijd
Op vrijdag 2 juli organiseerde DIO, binnen de nog geldende Corona regels, een trainingswedstrijd voor de zwemmers van Zwem 2. Alle zwemmers kwamen 4 keer aan de start, waar starter Richard Rens ze van het startblok weg floot. Ze trapten af met de zwaarste slag, vlinderslag. Voor de oudsten 50 meter en de jongsten 25 meter. Vervolgens continueerde het programma met rugcrawl, schoolslag en borstcrawl. Alle tijden werden geklokt en genoteerd door de officials en de helpende ouders. Sommige zwemmers wisten een PR (Persoonlijk Record) op de klokken te zetten, voor anderen was het de eerste kennismaking met een wedstrijd. De inzet van alle zwemmers werd beloond met een mooie herinneringsmedaille, uitgereikt door trainster Jolanda Post en haar zoontje Luuk.
Iedereen bedankt voor de hulp, op naar de volgende wedstrijd!

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502