Buiten Teambuilding Zwem 1

18 juli 2021
Teambuilding Zwem
Op zaterdag 17 juli verzamelde de zwemmers van Zwem 1 om 9u met de fiets bij Zwembad de Banakker. Door behoorlijk wat afmeldingen waren ze met een kleine, maar gezellige groep. Het weer zat mee en het zonnetje scheen regelmatig tussen de lichte bewolking door. Vanaf het zwembad fietsten ze 12km naar de Galderse Meren. Daar werd onder een gezond tussendoortje verteld over het open water zwemmen. Voor de helft van de groep was het de eerste ervaring om in het open water te gaan zwemmen. Alles werd goed uitgelegd, met name over de veiligheid want dat is in het open water erg belangrijk. Er was een goede samenwerking tussen de oudere en de jongere zwemmers. Iedereen wist in totaal 1700m af te leggen, wat super knap is voor degene die voor het eerst een duik namen in Galderse Meren. Na omgekleed te zijn, stapten ze weer op de fiets. Ditmaal naar de Zundertseweg, waar meerdere zich verzameld hadden voor een lunch in de tuin. Met een kop soep en broodjes knakworst werd er gezellig gekletst en de dag afgesloten.
Iedereen bedankt voor de gezelligheid!

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloƫrs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502