Sint en zijn Pieten brengen bezoek aan Z&PC DIO

5 december 2021

Pakjesavond is altijd een drukke avond voor de Sint en kon daarom goed de hulp gebruiken van de zwemmers en waterpoloërs van Z&PC DIO. Voor hen was er daarom ook op zondag 5 december een speciale Pietentraining georganiseerd.

De Pietentraining bestond uit een viertal uitdagende oefeningen in het water. Zo moesten de ‘Zwempieten in opleiding’ over ‘wiebelende daken’ rennen (een flexibele mat in het water), speelgoed opduiken van de bodem, pakketjes omgooien en cadeautjes zwemmend vervoeren naar de overkant van het zwembad.

Nadat alle jonge Zwempieten geslaagd waren, verwelkomden zij met luid gezang Sinterklaas en zijn Pieten. Uit zijn grote boek las de Sint voor dat hij heel trots is op de prestaties van het afgelopen jaar van de zwemmers en waterpoloërs. De kinderen werden daarom ook na afloop getrakteerd met pepernoten en een heerlijke chocoladeletter

Namens Z&PC DIO wensen wij iedereen een fijne Pakjesavond! 🎁🌛🎉🐴

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502