Z&PC DIO duikt weer het water in na de lockdown

28 januari 2022

ETTEN-LEUR – Nadat vrijdag 14 januari bekend werd gemaakt dat de zwembaden de deuren weer mochten openen, stond Z&PC DIO al in de startblokken. Alle zwemmers en trainers waren erg blij dat er weer een duik genomen kon worden in zwembad de Banakker.

Op maandag trapte de wedstrijdgroep van de zwemafdeling af, op woensdag vervolgde de jeugd van de zwem. Al vrij snel daarna vlogen de ballen door het zwembad, want de waterpolo jeugd en senioren startte hun trainingen weer op. Ook voor de trimzwemmers werd het startsein gegeven.

30 t/m 80 jaar
Op woensdagavond van 20-21u en 21-22u zwemmen, zwemmers van 30 t/m 80 jaar hun baantjes onder begeleiding van trainster Sascha Voermans.

Voor ieder wat wils
Bij Z&PC DIO is er voor ieder wat wils die van bewegen in het water houdt. Het enige wat je nodig heb is een zwemdiploma A en B, en een zwembroek/badpak.

Informatie
Mocht je interesse hebben, het is altijd mogelijk om 2 keer gratis te komen proeftrainen. Neem hiervoor een kijkje op de pagina’s van onze afdelingen bovenin de banner. Hopelijk tot snel in het zwembad!

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502