Z&PC DIO zorgt voor doelpuntenregen in Best!

11 april 2023

BEST – Op zondagmiddag 2 april reisden onze DIO E-tjes samen met hun ouders af om deel te nemen aan een minitoernooi in Best. Wederom hadden ze er weer heel veel zin in en was de teamspirit optimaal.
Door Veronique Veuger – 2.4.2023

Ze moesten in totaal 4 wedstrijden spelen.

De eerste wedstrijd tegen DBD-1 ging meteen super goed. Vol zelf vertrouwen gingen ze met het meeste balbezit en mooi overspel door het water. Keeper Koert hield de ballen van de tegenpartij ook op 1 na allemaal tegen dus kwamen we op een mooie winst van 7-1.

Het tweede partijtje moesten we tegen De Dokkelaers en de winst van de vorige wedstrijd smaakte erg naar meer. Nu met Danna in het doel, wederom fanatiek spel van het team, en een afgekeurd doelpunt van de tegenpartij kwamen op een fantastische eindstand van 10-0.

De derde wedstrijd was meer een strijd, omdat de tegenpartij Argo een sterk team was. Ondanks dat we meer balverlies hadden en een doelpunt werd afgekeurd lieten de kinderen het er niet bij zitten en knokte door tot de laatste seconden waarin ze toch nog een derde doelpunt scoorde. De winst ging uiteindelijk toch naar Argo met 3-6.

Bij de vierde en tevens laatste wedstrijd waren onze E-tjes weer helemaal terug in de wedstrijd en lieten ze een mooi slotduel zien tegen Aquamigos 2 met een doelpunten regen. Het overspelen hadden ze weer helemaal te pakken, met Levi in het doel, goede verdediging en de afspraak dat ze bij deze winst trainer/coach Ernst in het water gingen gooien, kwamen we op een mooi eindresultaat van 6-2.

Kortom de kinderen, trainers/coach’s en ouders hebben weer erg genoten van een hele gezellige middag.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502