BBQ DIO-Waterpolo groot succes

16 mei 2023

ETTEN-LEUR – Zaterdag 13 mei was het zover. Om het waterpolo-seizoen feestelijk en smakelijk af te sluiten, organiseerde Z&PC DIO Waterpolo een BBQ voor de leden en hun gezinsleden. Locatie van de BBQ was uiteraard ons thuishonk, zwembad de Banakker.
Door Richard de Graaf – 16.5.2023

Vanaf 15:00 uur tot 17:30 uur konden de aanwezigen heerlijk zwemmen en daarna was de BBQ geopend tot 20:00 uur. Daniel zorgde voor de consumptiemunt uitgifte. Jelle coördineerde het evenement en zorgde dat alles soepel liep. Het weer werkte super mee, volop zon en een licht briesje zorgden voor een heerlijke BBQ-ervaring!

Joost en Richard moesten flink aan de bak om voor de ruim 80 aanwezigen steeds een heerlijk stukje vlees te bakken. Uiteraard was er ook een uitgebreid saladebuffet en ruim voldoende stokbrood. De inwendige mens kwam niets te kort en met Judith achter de bar voor de drankjes, hoefde niemand dorst te hebben.

Jelle werd nog extra in het zonnetje gezet. Hij werd bedankt voor al het goede werk dat hij de afgelopen jaren als voorzitter van de TCP heeft gedaan.

Het was een supergezellige BBQ, waar jong en oud in een ongedwongen gezellige setting, onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar konden bijpraten.

Dank aan alle aanwezigen voor deze leuke gezellige BBQ en op naar volgend seizoen!

Joost, Richard en Jelle namens de TCP

 

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502