Alle DIO-spelers scoren op minipolo toernooi in Breda!

4 juni 2023

BREDA – Een bijna thuiswedstrijd, bij SBC2000 in Breda hebben wij vandaag mogen deelnemen aan het mini waterpolo toernooi in zwembad Wisselaar. We waren met 5 jongens en 2 meisjes sterk om onze tegenstanders een poepie te laten ruiken. Met 4 wedstrijden voor de boeg een mooie gelegenheid om als team nog beter te leren samen te werken. Alle wedstrijden speelden we met de kleur wit in veld 2.
Door Gabriëlle Haest – 4.6.2023

Gabriëlle en Sven coachten het DIO minipoloteam, welke bestond uit Pippa, Danna, Koert, Mats, Merlijn, Sjoerd en Ronin.

De eerste wedstrijd speelden we tegen WWB een gelijkwaardige pot en kwamen we tot een eindstand van 2-3. De tweede wedstrijd speelden we tegen De Vennen en maakten we het tot een gelijkspel: 4-4. De derde wedstrijd was tegen TRB-RES, een pittige partij waar we met 3-5 eindigden. De 4e en laatste wedstrijd speelden we tegen Aquamigos en gingen we erop en erover en gooiden we alle energie die we nog hadden in de wedstrijd en maakten we een fantastische afsluiter met 8-0!

Bijzonder aan dit toernooi dat alle spelers van DIO een schitterend doelpunt hebben gemaakt tijdens deze wedstrijden. Dat is mooi voor het zelfvertrouwen.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502