V&V-waterpolotraining groot succes

30 oktober 2023

ETTEN-LEUR – Zondag 29 oktober was er weer een DIO-vriendjes en vriendinnetjes waterpolotraining. Tijdens deze training mochten de waterpoloërs zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes meenemen om samen te trainen. Ook broertjes en zusjes waren op deze training van harte welkom.
Door Richard de Graaf – 29.10.2023

De training bestond uit leuke spelletjes in het water met de bal, zodat iedere niet-waterpoloër met onze mooie sport kennis kan maken. De opkomst was goed en DIO kan dan ook terugkijken op een gezellige leuke training.

Momenteel bestaat Z&PC DIO uit 5 waterpoloteams: Heren 1, Heren 2, Heren 3, Jeugd gemengd jongens en meisjes CG1 en een Jeugd Minipolo team voor de allerjongste leden. De volgende stap die we willen maken is het opzetten van een volwaardig meisjesteam onder 16 jaar om competitie mee te gaan spelen. Hiervoor komen we echter helaas nog een aantal meisjes te kort.

DIO is altijd op zoek naar nieuwe leden om onze teams te versterken, maar nu zijn we vooral op zoek naar meisjes tot 16 jaar, zodat we onze ambitie, het opzetten van een meisjes competitieteam, waar kunnen maken. Dus mocht je interesse hebben in waterpolo en lijkt het je leuk om met andere meiden in een leuk team competitie te gaan spelen, woon dan een keer vrijblijvend een training bij in zwembad De Banakker. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Anne Hielkema via voorzittertcp@gmail.com.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502