2023 afgesloten met gezellig Kersttoernooi!

17 december 2023

ETTEN-LEUR – Op zondag 17 december organiseerde de waterpolo-afdeling van zwem- en waterpolovereniging Z&PC DIO een Kersttoernooi in Zwembad De Banakker. Alle waterpololeden waren uitgenodigd om samen met hun familieleden en vrienden deel te nemen aan deze gezellige jaarafsluiter.

Ruim 90 deelnemers, jong en oud, werden verdeeld over twaalf teams en speelden in twee poules vriendschappelijke waterpolowedstrijdjes. Tussen de wedstrijden door kon men smullen van zelf meegebrachte lekkernijen, zoals kerstkoekjes, appelflappen en mini-worstenbroodjes, en werd er geproost op een sportief jaar. Het toernooi werd afgesloten met een wedstrijd waarbij alle dames en meisjes het tegen elkaar opnamen, ter promotie van het dameswaterpolo. Kortom, een sportieve en (vooral) gezellige afsluiting van 2023! Bekijk de foto’s via: https://dioweb.nl/portfolio/zpc-dio-kersttoernooi-2023/

Zien we jou in 2024 ook waterpoloën bij DIO? Neem dan contact op met Anne Hielkema, voorzittertcp@gmail.com. DIO is altijd op zoek naar nieuwe waterpoloërs om onze teams te versterken. Daarnaast zijn we ook opzoek naar meisjes onder 16 jaar om een volwaardig meisjesteam op te zetten om competitie te spelen. Hiervoor komen we echter helaas nog een aantal meisjes te kort. Dus mocht je interesse hebben in waterpolo en lijkt het je leuk om met andere meiden in een leuk team competitie te gaan spelen, woon dan een keer vrijblijvend een training bij in zwembad De Banakker.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502