Z&PC DIO Mini-waterpolotoernooi groot succes!

26 november 2023

ETTEN-LEUR – Op zondag 26 november organiseerde Z&PC DIO voor het eerst sinds jaren een mini-waterpolotoernooi in Zwembad De Banakker te Etten-Leur. Hieraan namen 10 teams uit de regio deel, wat resulteerde in een sportieve en (vooral) gezellige middag!  

Tijdens regionale mini-waterpolotoernooien spelen de kinderen (tussen 6 en 12 jaar) vriendschappelijke wedstrijden met 5 tegen 5 spelers. Op deze wijze kunnen de jonge waterpoloërs, ter voorbereiding op de competitie, op een gezellige en laagdrempelige wijze kennis maken met het spelen van wedstrijden. Het DIO-minipoloteam, gecoacht door Gabriëlle en Sven, scoorde volop tijdens het toernooi in hun ‘thuisbad’. Zij wonnen alle wedstrijden binnen hun poule! Na afloop ontvingen alle deelnemers een welverdiende oorkonde en traktatie.

Het mini-waterpolotoernooi kon mede worden georganiseerd dankzij onze vrijwilligers. Zo maakten Parmis en Lucas, spelers van het DIO C-Jeugdteam, hun debuut als scheidsrechter.

Heb je interesse in DIO-waterpolo? Neem dan contact op met Anne Hielkema, voorzittertcp@gmail.com. DIO is altijd op zoek naar nieuwe waterpoloërs om onze teams te versterken. Daarnaast zoeken we ook meisjes onder 16 jaar om een volwaardig meisjesteam op te zetten om competitie te spelen. Hiervoor komen we echter helaas nog een aantal meisjes te kort. Dus mocht je interesse hebben in waterpolo en lijkt het je leuk om met andere meiden in een leuk team competitie te gaan spelen, woon dan een keer vrijblijvend een training bij in zwembad De Banakker.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502