DIO Minipolo-team speelt leuke wedstrijdjes op toernooi in B. op Z.

19 maart 2024

BERGEN OP ZOOM – Afgelopen zondag (17 maart) reisde het Z&PC DIO Minipolo-team naar Bergen op Zoom, waar het waterpolotoernooi van WWB op het programma stond. Onze jonge waterpoloërs, onder leiding van coaches Sven en Ernst-Jan, moesten het opnemen tegen vijf tegenstanders uit de regio. Dit leidde tot leuke en spannende wedstrijden, waarbij drie wedstrijden gewonnen werden en één gelijk gespeelt. Na afloop keek het team terug op een geslaagde en gezellige middag. Op naar het volgende toernooi!

 

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502