DIO-Jeugd op zoek naar Paaseitjes!

29 maart 2024
Paastraining (1)
Paastraining (2)
Paastraining (3)
Paastraining (4)
De zwem- en waterpolotraining stond op woensdag 27 maart in het teken van Pasen! De training van de jeugd bestond uit leuke en sportieve oefeningen in het water, zoals o.a. door een gat duiken, zo snel mogelijk van de glijbaan afglijden en over de lange mat rennen. Na afloop werd bekend dat de Paashaas stiekem langs was geweest en over de gehele ligweide van het zwembad chocoladepaaseitjes had verstopt! Na een tijdje goed zoeken, wisten de zwemmers en waterpoloƫrs uiteindelijk alle Paaseitjes te vinden.
We wensen iedereen fijne Paasdagen!

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloƫrs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502