3x winst voor DIO op SuperSaturday!

7 april 2024

ETTEN-LEUR – Zaterdag 6 april was het SuperSaturday: al onze vier waterpoloteams speelden hun laatste thuiswedstrijd in Zwembad De Banakker!
Ons CG1-jeugdteam mocht deze middag aftrappen met een leuke en goede pot tegen De Warande CG1 (eindstand 2-10). Daarna waren onze drie herenteams aan de beurt die allen wonnen en daarmee ieder drie punten binnen haalden! Ons Heren 1 nam het op tegen Waterpolo West-Brabant H1 (eindstand 7-5), Heren 2 speelde een felle wedstrijd tegen Gorgo H1 (eindstand 10-8) en Heren 3 sloot de middag af met een mooi duel tegen Gorgo H2 (eindstand 9-7). Tijdens de wedstrijden konden onze fanatieke supporters op de tribune genieten van lekkere frietjes en was er na afloop een gezellige borrel. Kortom een succesvolle en gezellige SuperSaturday voor Z&PC DIO!

Volgende week spelen ons CG1, Heren 2 en Heren 3 nog hun laatste wedstrijd uit, waarna er een einde komt aan het competitieseizoen 2023-2024.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloƫrs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502