Kom op 25 mei naar Sportevent Etten-Leur!

26 april 2024

Zin in een sportief en gezellig dagje Etten-Leur? Kom zaterdag 25 mei naar Sportevent Etten-Leur op de Markt.

Tussen 12:00 en 16:00 uur wordt de Markt van Etten-Leur omgetoverd tot een sportparadijs tijdens het nieuwe evenement Sport EventSportdag Etten-Leur. Van tennis tot voetbal, van beachvolleybal tot honkbal: je mag overal aan meedoen. Ontdek diverse sporten, geniet van de muziek en laat je vitaliteit checken. Z&PC DIO is er natuurlijk bij! Mis deze gezellige dag vol beweging en muziek niet en breng je vrienden en familie mee. #SporteventEttenLeur #BewegenIsGezond #sporten

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloƫrs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502