Z&PC DIO zoekt extra trainers voor trimzwemmen

4 februari 2022

Zwem- & poloclub DIO (Z&PC DIO) is op zoek naar extra train(st)ers voor het trimzwemmen op woensdagavond.

Z&PC DIO heeft 2 trimgroepen die iedere woensdag tussen 20:00 en 21:00 en 21:00 en 22:00 uur zwemmen in zwembad De Banakker. De trimzwemmers zijn volwassenen die graag zwemmen, maar niet actief aan een wedstrijdsport willen deelnemen. Zij zijn op een gezonde, afwisselende manier en in ontspannen sfeer bezig met de zwemsport. Het niveau varieert van een aardig tempo tot wedstrijdsnelheid en de leeftijd varieert van 25 tot en met 75 jaar.

Onze trainster heeft extra handjes nodig. We maken graag een pool van meerdere trainers, zodat zij elkaar kunnen afwisselen. Bij deze trainingen houd je toezicht en geef je zwemopdrachten met trainingsschema’s, die beschikbaar zijn of die je zelf maakt. Er is een trainerskostenvergoeding.

Interesse?
Ben of ken jij iemand die ons hierbij kan helpen en graag een keertje komt kijken? Neem dan contact op via trim@dioweb.nl. Meer informatie over het trimzwemmen vind je op onze website: www.dioweb.nl/trimzwemmen.

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502