Waterpoloërs nemen vriendjes en vriendinnetjes mee naar training!

9 november 2022

Op zondagochtend 6 november mochten alle jeugd-waterpoloërs van Z&PC DIO zoveel mogelijk vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes meenemen naar de waterpolotraining. Voor alle ruim 55 kinderen, hadden de trainers deze ochtend een speciale waterpolotraining opgezet. Zo waren er eerst vijf spelonderdelen, bestaande uit gooien op het goal, overgooien met de bal, pionnen omslaan, watertrappelen en baantjes zwemmen. Op deze wijze konden de nieuwe kinderen op een leuke en gezellige manier kennismaken met de oefeningen die tijdens een reguliere training aan bod komen. Vervolgens werd de training afgesloten met een klein toernooitje, waarbij de spelers het in teams tegen elkaar op namen.

Al met al was het een leuke, gezellige en sportieve ochtend!

Nieuwsgierig?
Lijkt het je ook leuk om te komen waterpoloën. Kom dan een keer gezellig (gratis) proeftrainen! Dit kan op:

  • Zondag: 8:55 – 9:55 uur
  • Woensdag: 18:00 – 19:00 uur (tot 12 jaar)
  • Woensdag: 19:00 – 20:00 uur (12 jaar en ouder)

 

Voor meer informatie: neem contact op met Jelle Heezius, voorzittertcp@gmail.com

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502