Families nemen het tegen elkaar op tijdens het Z&PC DIO Kersttoernooi!

18 december 2022

Op zondag 18 december vond het Z&PC DIO Waterpolo Familie Kersttoernooi plaats in Zwembad De Banakker. De waterpolo-jeugdleden namen het, samen met hun gezinnen, tegen elkaar op in strijd om de winst.

De waterpoloërs waren samen met hun ouders, broers en zussen ingedeeld in verschillende teams, verdeeld over twee poules. Dit leidde tot spannende wedstrijden, waar het soms hard tegen hard ging, maar er ook veel plezier was. Uiteindelijk wisten de ‘Kerstbomen’ (bestaande uit Joris, Lucas, Robin, Rick, Zoë, Leon, Robert en coach Richard) de meeste doelpunten te maken en waren zij de grote winnaars van poule 1. In poule 2 werden de meeste wedstrijden gewonnen door de ‘Kerstmannen & -vrouwen’ (bestaande uit Pippa, Gabrielle, Martijn, Sander, Renate, Danna, Sophie en Sven). Na afloop ontvingen alle deelnemers een kleine traktatie van de Kerstman en gingen alle teams op de Kerstfoto!

WIL JIJ LID WORDEN VAN ONZE VERENIGING?

Z&PC DIO

Wij zijn een competitieve sportclub - met onze zwemmers en waterpoloërs die op alle niveaus deelnemen aan lokale competitites.
KvK: 40280603
Rek Nr: NL43RABO0114817502